Stemmen Gouden Pit

Welkom op de stempagina voor de Gouden Pit. Klik op de stemknop bij je favoriete project van editie 2017 om je stem uit te brengen. Bekijk ook de mooie filmpjes, deze zijn gemaakt door de trofeewinnaars. De stembus is tot en met 31 mei geopend. Op 9 juni is de uitreiking van de Gouden Pit tijdens het We doen het samen! Festival in Amersfoort. Kom ook naar hét festival voor burgerinitiatieven! Klik hier voor meer informatie. 

De Gouden Pit wordt voor 50% bepaald door online stemmen en voor 50% door de vakjury. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar kmp@knhm.nl.

 

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners


   

 

Facebook

#kernmetpit

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}