Kern
Naam
Kostvlies
Aantal inwoners
200
Gemeente
Aa en Hunze
Provincie
Drenthe
Deelnemersgroep
Naam
Vereniging De Hamerlanden
Doelstelling
De vereniging heeft ten doel: Het behoud en de kwalitatieve ontwikkeling van het cultuurlandschap in en rond Kostvlies ten behoeve van de huidige en toekomstige generatie. Het bevorderen van de cohesie tussen de plaatselijke bewoners in relatie tot hun leefomgeving.
Aantal leden
95
Soort
Buurtvereniging
Met welke kennis zouden jullie andere initiatiefnemers kunnen helpen?
Hoe kunnen andere initiatiefnemers contact met jullie opnemen?
Project
Doelstelling
Het plaatsen van routeborden bij begin en eind, markeringen en een tweetal bankjes.
Beginsituatie
Het aanleggen en gereedmaken van de route over het landgoed En het plaatsen van de eerder genoemde route borden en de bankjes langs de route.
Verbeteringen voor de woonomgeving
Het maken van een nog leukere wandeling met een duidelijke routebeschrijving bij begin en eindpunt.
De integratie tussen bewoners, bezoekers en de gebruikers van de golfbaan
Onderdeel van een groter geheel
Onderdeel van een van onze doelstellingen.
Bewoners die voordeel bij het project hebben
Naast de leden ook alle bewoners en gebruikers golfbaan
Zelfwerkzaamheid
Werkzaamheden en onderdelen die de groep gaat oppakken in de wedstrijdperiode
Het aanschaffen en plaatsen van bankjes, markeringen en route borden. Het publiceren van genoemde aktiviteit in de locale media
Fasen en onderdelen die de groep gaat uitbesteden
Alle werkzaamheden worden verricht door onze leden/vrijwillegers.
Gemeentelijke vergunning of toestemming noodzakelijk
Ja
Totale kosten van het project
Ongeveer € 1500,-
Hulp van buitenstaanders noodzakelijk
De hulp van de greenkeeper is toegezegd
Ondersteuning van ARCADIS noodzakelijk
NVT
Kern met Pit
Hoe zijn jullie in aanraking gekomen met Kern met Pit
eerdere deelname aan KMP 2017
Welke kennis en advies hopen jullie van Kern met Pit te krijgen
Uitbreiding netwerk en samenwerking met plaatselijke Horeca. Begin en eindpunt van de route bij de locale horeca.