Bedankt voor het indienen van jouw projectde inschrijving voor 2021 start in september

Workshops 2020

Spijker je kennis bij met online workshops!

Als jij niet naar ons toe kunt komen, komen wij gewoon naar jou. Digitaal, natuurlijk. Wil je je kennis bijspijkeren over fondsenwerving, rechtsvormen & organisatie of zit je te piekeren hoe je het nu moet aanpakken met je financiële administratie? Geef je dan op voor een online workshop.

Workshopweek 20-24 april

In de week van 20 april organiseren we elke dag een workshop die je gewoon voor de computer kunt volgen. Als je je inschrijft, krijg je een uitnodiging en een korte uitleg hoe je de workshop online kunt bijwonen. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Rechtsvormen & organisatie - 20 april
Financiële administratie - 21 april
Fondsenwerving - 22 april

Vrijwilligers vinden & binden - 24 april

 

 

 

 

 

 

KNHM

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@knhm.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners


   

 

Facebook

#kernmetpit

 

{"tabBasic":{"type":"twitter","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"query","twitterQuery":"kernmetpit","twitterLanguage":"nl","listIcon":"icon-twitter","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

 

 
Cookie settings