Online workshopweek

228 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-09-2021 om 12:15

Einde

24-09-2021 om 12:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In de week van 20 september organiseren we elke dag een workshop die je gewoon voor de computer kunt volgen. Als je je inschrijft, krijg je een uitnodiging en een korte uitleg hoe je de workshop online kunt bijwonen.

 • Fondsenwerving – 20 september
  In deze online workshop neemt onze expert je mee in de wereld van subsidieaanvragen. Waar begin je? Hoe schrijf je een goede aanvraag? Waar kun je terecht?
 • Placemaking – 21 september
  In deze workshop begeleidt stadmaker Martine Sluijs je meer over placemaking met veel voorbeelden, tips en de do’s en don’ts om wat van jouw buurt te maken.
 • Rechtsvormen & organisatie – 22 september
  Wanneer kies je voor een vereniging of stichting, of heb je geen rechtsvorm nodig? Hoe vind ik capabele bestuursleden en welke onkostenvergoedingen kan ik hen geven?
 • Met de gemeente op pad – 23 september
  Je hebt een goed idee voor je leefomgeving en je wil er met een paar mensen de schouders onder zetten. Veel kans dat je bij je gemeente moet zijn. Hoe werkt dat? Kun je de gemeente bellen, naar wie vraag je dan? En hoe pak je het aan als je een vergunning nodig hebt?
 • Vinden & binden van vrijwilligers – 27 september
  Om een mooi initiatief te laten slagen heb je hulp nodig van andere vrijwilligers. Maar hoe zorg je voor een breed gedragen initiatief? Hoe houd je mensen blijvend enthousiast? Deze online workshop biedt een effectieve aanpak voor het vinden, boeien en binden van vrijwilligers.

Bekijk alle (online) workshops en schrijf je snel in!

Katalys

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@katalys.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners

   

 

Facebook

#kernmetpit

 

 
Cookie-instellingen