Pluimen avond Provincie Utrecht

904 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-06-2017 om 18:30

Einde

29-06-2017 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Provincie Utrecht, Gebiedscoöperatie O-gen en Stichting Gebiedsontwikkeling Utrecht-West werken samen om de leefbaarheid in de kleine kernen (tot 8000 inwoners) van provincie Utrecht te versterken. Bent u bij de pluimen avond op 29 juni?

Draagt u met een burgerinitiatief bij aan de leefbaarheid in uw dorp of kern in de Provinie Utrecht of wilt u dat graag gaan doen? Dan bent u op donderdagavond 29 juni van harte welkom bij de Startbijeenkomst Samenwerken aan leefbaarheid – grootse burgerinitiatieven in kleine kernen.

U kunt praktische workshops volgen over allerlei onderwerpen waarmee u te maken kunt krijgen als u een burgerinitiatief opstart of draaiende houdt. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken en inspiratie op te doen bij andere initiatieven en organisaties. Tijdens deze avond reikt gedeputeerde Mirjam Maasdam enkele pluimen uit aan burgerinitiatieven, die andere initiatieven uit kleine kernen (tot 8000 inwoners) kunnen inspireren.

Datum: donderdag 29 juni

Tijd: inloop met broodjes vanaf 18.30 uur, start programma om 19.00 uur

Locatie: Dorpshuis Westbroek, Pr. Christinastraat 2, 3615 AG Westbroek (gemeente De Bilt)

Zet de datum vast in uw agenda!

Meerjarig programma: Samenwerken aan leefbaarheid – grootse burgerinitiatieven in kleine kernen

Deze bijeenkomst is de start van een meerjarig programma waarin provincie Utrecht, Gebiedscoöperatie O-gen en Stichting Gebiedsontwikkeling Utrecht-West samenwerken om de leefbaarheid in de kleine kernen (tot 8000 inwoners) van Utrecht te versterken. Met dit programma willen we bestaande burgerinitiatieven extra ondersteunen en nieuwe initiatieven stimuleren. We werken hiervoor onder andere samen met de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM) die jaarlijks Kern met Pit organiseert.

Kent u anderen die bezig zijn of willen starten met een burgerinitiatief in een kleine kern? Stuur deze informatie dan gerust naar hen door, met ons (secretariaat@o-gen.nl) in de CC. Dan kunnen wij hen straks ook de uitnodiging sturen.

Actuele informatie over het programma Samenwerken aan leefbaarheid en de startbijeenkomst vindt u hier.

We ontmoeten u graag op 29 juni.

Katalys

Postadres 
Postbus 33 
6800 LE Arnhem
Bezoekadres 
Beaulieustraat 22 
6814 DV Arnhem
Contact
E info@katalys.nl
T 026 44 55 146
Routebeschrijving

Partner

Lokale partners

   

 

Facebook

#kernmetpit

 

 
Cookie-instellingen